Kids Globe udpeger dansk grossist

Det er flere år siden, du har kunnet finde Kids Globe stalde og gårde – distributeret i Danmark.

Det satte direktør Martin Olsen fra Legehjulet.dk sig for at ændre. Så han tog kontakt til selskabet og forklarede at vi danskere hungrede efter disse kvalitets stalde.

Det gjorde han åbentbart så godt, at Kids Globe udpegede firmaet til at være dansk distributør og dermed åbne dørerne til lageret – så der kunne fyldes op med varer.

Selvom tiden i øjeblikket mest peger mod alle vores børn vil lege med Ipads mm – så forsøger forældre trods alt at trække i den mere “traditionelle retning”.

…derfor mærker vi allerede nu en stærk interesse for varerne, udtaler Martin Olsen.

Piger elsker bare heste

De fleste piger er vilde med heste. Så vilde at, at de må have legetøj de kan hygge sig med derhjemme – når de ikke er på rideskolen og nusse hesten.

Netop derfor har denne model hestestald fra Kids Globe – taget Europæiske piger med storm. Det flotte farver, den gode store størrelse samt den overkommelige pris – har gjort den populær.

Køb din Hestestald HER - [Kids Globe Hestestald]

Drengene vil have Maskiner og køer

Sjovt nok vil drengene hellere lege med maskiner og køer. Det ligger mere til dem. Så hos dem er det feks denne stald som står øverst på deres juleønsker fra Kids Globe.

Kostald fra Kids Globe
Hvem kan handle Kids Globe ?

Alle …..

Rent praktisk, betyder selve distributør rollen ikke at man som privat person ikke må handle hos Legehjulet.dk – nej tvært imod. her er alle velkomne. Men det betyder, Legehjulet.dk tager ansvaret for at få fyldt lageret med varer – så private og virksomheds kunder – kan få Kids Globe, fra dansk lager (dag til dag).

…og det er jo noget vi danskere sætter stor pris på.

Specielt det med at kunne købe sine varer hurtigt og få dem leveret med ekspres fart – er et højt ønske.

Danske Legetøjs butikker jubler over de nu kan købe Kids Globe stalde og tilbehør lokalt.

For med det nye setup – slipper de for at skulle trække 4-5 paller hjem på lager af gangen – men kan blot bestille små mængder hjem.

Vil du have Kids Globe i din Legetøjs butik ?

Ring 30293634 og hør mere om hvordan du bliver forhandler af Kids Globe.