Mit liv som Racerkører startede på en SEJ gåbil

Kan du forestille dig hvordan livet startede for en racerkører? Jeg gætter på han var godt kørende. Udstyr må man ikke gå ned på. Derfor handler det om at vælge det med en god kvalitet som ikke koster en bondegår.

Retro gåbiler er både flotte og har en god funktion

Når barnet skal igang med at lære at gå, starter det ofte med gåvogne og gåbiler. Det handler om at lære barnets hjerne at forskyde vægten fra det ene ben til det andet. Det kan nedenstående biler lære dit barn.

870-top
Vil du læse om de 12 bedste gåbiler, så se lige denne guide.

Gåbiler som IKKE larmer 

Der findes ikke noget værre end gåbiler med plast hjul som larmer. Det er nok også derfor jeg har forelsket mig i denne NR 1 gåbil fra Simply. Den er forsynes med brede gummihjul. De mærker ikke dine gulve og lader bilen kører støjfrit.

Gåbiler kan gå i arv

De gode ved denne type gåbil, er den kan gå i arv fordi den er i så høj en kvalitet. Lad den være en familie bil – som kan give videre til den næste lille ny. I gamle dage gav i vugger videre – idag biler.

 

Farver betyder meget på bilerne

Hvis du skal finde en gåbil til pigen. Så skal farven på bilen måske være pink. Men husk lige på det er far og mor som skal se på den i stuen. Så måske denne:

vilac-gaabil

Vilac laver den sejeste racer gåbil

Du skal ikke snydes for lige at se denne vilac gåbil – som er utrolig cool. Den er dyrere end de to andre Simply gåbiler – men også en tak federe.

 

Vilac Sølv Racerbil Vilac Racerbil Blå

Baghera kan også lave racer biler

Den anden kendte franske producent af gåbiler, nemlig Baghera, står ikke tilbage for Vilac. Prøv lige at tjek nedenstående fede racer bil ud. Flotte røde flammer på siden.

 

Baghera Gåbil Silverflame

Og så kommer pige udgaven her:

Baghera Gåbil Pink Butterfly

Husk lige at når sidste omgang på racerbanen sættes igang – skal der målflag til – det har Baghera sandelig også lavet

Målflag fra Baghera

 

Ingen racerbil uden den kan tankes

Børn elsker at køre biler og især gåbiler. Men de skal da også tankes. Det har Baghera jo også tænkt på – så du kan købe sådan en tank station i tro stil. Så bliver det ikke mere lækkert.

Tank Station fra Baghera

 

Med ovenstående i bagagen – bliver du en RIGTIG racerkører når du bliver stor.